درحالیکه جنایات وحشیانه رژیم نژادپرست اسرائیل علیه مردم ستمدیده غزه ادامه دارد، حمایت از مردم فلسطین و محکوم کردن اقدامات جنایتکارانهِ رژیم اسرائیل، در سراسر جهان در حال افزایش است. همزمان با روز نکبت، میلیونها تن از مردم کشورهای جهان با تجمعات و راهپیماییها ضمن اعلام انزجار از وحشیگری رژیم فاشیست اسرائیل و نسلکشی مردم غزه ،حمایت قاطع خود را از مردم فلسطین با صدای بلند اعلام کردند. بهراستی در طول چندین دهه مبارزه مردم فلسطین علیه رژیم اشغالگر اسرائیل، بیسابقه بود که در کشورهای جهان بهویژه اروپائی، ازجمله در انگلیس ، هلند، فرانسه، ایتالیا، ایرلند، اسپانیا، سوئد، نروژ، دانمارک، آلمان راهپیمائیها و تظاهرات گاه دهها هزارنفره علیه رژیم نژادپرست اسرائیل و در دفاع از مردم فلسطین برپا گردد. در این تظاهرات مردم خواستار مقابله باسیاست نسلکشی اسرائیل، توقف کشتار کودکان و گرسنگی دادن بهقصد نسلکشی و توقف جنگ شدند. در کشورهای خاورمیانه، آسیای جنوب شرقی، شبهقاره هند ، تعدادی از کشورهای آفریقائی، استرالیا، کانادا و چندین ایالت آمریکا نیز، صدها هزار تن، ادامه جنگ تجاوزکارانه اسرائیل و نسلکشی مردم فلسطینی ساکن نوار غزه توسط ماشین جنگی رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و از مردم فلسطین دفاع کردند.
رژیم فاشیست و نژادپرست اسرائیل پس از ۱۵ ماه کشتار بیوقفه دهها هزار تن از مردم غزه، هزاران معلول و ویرانسازی غزه زیر بمبارانهای ویرانگر و تانکهای ارتش متجاوز، ظاهراً در اوایل دیماه سال گذشته آتشبس را برای مبادله گروگانها و زندانیان فلسطینی پذیرفت. اما روشن بود که این رژیم تبهکار زیر فشار خانوادههای گروگانها و افکار عمومی جهان، ناگزیر شده است که آتشبس را موقتاً بپذیرد و در اولین فرصت، اقدامات جنایتکارانه خود را از سر خواهد گرفت. چنین نیز شد. از ۱۲ اسفند تمام راههای کمکرسانی مواد غذائی، داروئی و سوخت به مردم آواره غزه را مسدود کرد و نسلکشی را از طریق گرسنگی دادن به مردم غزه در دستور کار قرارداد . چند روز پسازآن نیز آتشبس را برهم زد و بمباران غزه را از سر گرفت. قحطی و گرسنگی بر غزه حاکم شد. صدها کودک از گرسنگی و نبود امکانات درمانی و داروئی مردند. در طول دو ماه، هزاران تن دیگر از مردم غزه به قتل رسیدند. وحشیگری به درجهای رسید که مراکز درمانی و امداد گران نیز موردحمله قرار گرفتند که تنها یک نمونه آن قتل عامدانه ۱۵ امدادگر بود که برای برملا نشدن این جنایت هولناک، آنها را با وسایل نقلیهشان زیرخاک دفن کردند.
بار دیگر موج گستردهای از حملات زمینی ارتش اسرائيل از یکشنبه ۲۸ اردیبهشت آغازشده است. تا اول خرداد ۳ هزار نفر دیگر کشته شدند و شمار کشتهشدگان در نوار غزه به بیش ۵۳ هزار و ۶۵۵ نفر رسید.
مخالفت افکار عمومی جهان ، گسترش اعتراضات، فشارو اعتراض سازمانهای بینالمللی و رسوایی بینالمللی رژیم اسرائیل،
سرانجام دولتهای اروپائی را نیز واداشت که در برابر نسلکشی مردم فلسطین واکنش نشان دهند.
دولتهای انگلیس، فرانسه و کانادا با صدور بیانیه مشترکی عملیات نظامی اسرائیل در غزه را محکوم کردند و هشدار دادند اگر وضعیت انسانی در غزه بهبود نیابد، اقدامات تنبیهی علیه اسرائیل اعمال خواهند کرد.
بیانیه ضمن مخالفت با گسترش عملیات نظامی اسرائیل در غزه، هشدار داد که میزان رنج انسانی در غزه غیرقابلتحمل است و خواستار آتشبس فوری شد.
کابینه انگلیس مذاکرات تجاری با اسرائیل را تعلیق، سفیر این کشور را احضار و تحریمهای جدیدی علیه شهرکنشینان کرانه باختری اعمال نمود. معاون وزارت توسعه انگلیس رسماً اعلام کرد،اسرائیل در غزه “از گرسنگی بهعنوان سلاح جنگی استفاده میکند و با جلوگیری از دسترسی به غذا تلاش میکند مردم را مجبور به جابهجایی کند.”
اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد در حال بازنگری در توافق همکاریهای اقتصادی و سیاسی با اسرائیل است.
جنایات بیرحمانه نتانیاهو و رسوایی جهانی این رژیم در درون خود اسرائیل و در درون طبقه حاکم این کشور نیز شکاف و اختلافات را تشدید کرد.
گروههایی از مردم اسرائیل و خانوادهای گروگانها با برپائی تظاهرات، خواستار توقف جنگافروزی نتانیاهو و کشتار مردم غزه شدند.
ایهود اولمرت، نخستوزیر پیشین اسرائیل در گفتگو با بیبیسی گفت:” هزاران فلسطینی بیگناه و شمار زیادی از سربازان اسرائیلی کشتهشدهاند. این جنگ نه هدفی دارد و نه فرصتی برای رسیدن به نتیجهای که بتواند جان گروگانهای اسرائیلی در غزه را نجات دهد. تنها فشار سیاسی داخلی و بینالمللی است که میتواند بنیامین نتانیاهو را از تصمیمش برای حمله جدید به غزه بازدارد و وادار به عقبنشینی کند.
زیر این مجموعه فشارها بود که نتانیاهو به مؤسسات کمکرسانی وابسته به سازمان ملل اجازه داد مقادیری مواد غذائی ، دارو و سوخت به مردم غزه برسانند.اما وی گفت رساندن آذوقه به غزه تنها تا زمانی ادامه خواهد داشت که ارتش اسرائیل و شرکتهای خصوصی مراکزی را برای توزیع کمک برپا کنند. مقامات سازمان ملل این ادعای نتانیاهو را رد کردند. یکی از مقامات ارشد برنامه جهانی غذا، به بیبیسی گفت: «این طرح راهحل نیست، بلکه یک تصمیم سیاسی است. غذا باید به مردم برسد، نه اینکه به دنبال غذا بروند.»
مقامات سازمان ملل همچنین گفتند این کمکها برای مردمی که گرفتار قحطیاند اصلاً جوابگو نیست. این کمکها تنها بخش کوچکی از آن چیزی است که پس از یازده هفته محاصره کامل غزه از سوی اسرائیل، موردنیاز جمعیت ساکن در این منطقه است.
اکنون درحالیکه مردم غزه از گرسنگی رنج میبرند، با مشکل آب و خطر بیماریهای فراگیر نیز روبهرو هستند.
به دلیل کمبود دارو هرروز گروهی از بیماران جان خود را از دست میدهند و گروهی زندگی فاجعهبار خود را با درد سپری میکنند.
مقامات سازمان ملل اعلام کردهاند: روزانه به صدها کامیون کمک بشردوستانه نیاز است تا جلوی وخامت اوضاع گرفته شود و همزمان باید حملات علیه غیرنظامیان فلسطینی متوقف شود.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: تنها ۱۹ بیمارستان از مجموع ۳۶ مرکز درمانی فعال باقیماندهاند، درحالیکه دستکم ۹۴ درصد از بیمارستانهای غزه آسیبدیده یا بهکلی ویرانشدهاند. افزون بر این، صرفاً ۱۲بیمارستان در وضعیتی قرار دارند که میتوانند طیفی از خدمات پزشکی را ارائه دهند.
با تمام این اوصاف، نتانیاهوی فاشیست به جنگ و جنایت ادامه میدهد. او میگوید: در پایان این عملیات تمامی مناطق نوار غزه تحت کنترل امنیتی اسرائیل قرار خواهد گرفت.
وی اخیراً اعلام کرد، آماده است جنگ را تحت شرایطی که امنیت اسرائیل را تضمین کند، پایان دهد.
این شرایط شامل آزادی تمامی گروگانهای اسرائیلی، خلع سلاح کامل حماس، تبعید رهبری آن از نوار غزه و خلع سلاح کامل این منطقه است. درنهایت تمام نوار غزه تحت کنترل امنیتی اسرائیل قرار خواهد گرفت و حماس شکست خواهد خورد.
پس از گذشت هیجده ماه از تجاوز رژیم اسرائیل به غزه، برکسی پوشیده نیست که ادعای نابودی حماس صرفاً بهانه و توجیهی برای نسلکشی مردم فلسطین شده است. هرروز دهها تن از مردم غزه کشته میشوند. خانهها بر سر ساکنان آنها ویران میشود. چادرهای آوارگان هدف بمبارانهای ارتش جنایتکار اسرائیل قرارمیگیرد و کودکان بیدفاع جان میدهند، اما گویا خبری از نابودی حماس نیست. نتانیاهو هم این را بهخوبی میداند. هدف او نابودی مردم فلسطین است، نه حماس. درواقع او میخواهد چنانچه بتواند مردم فلسطینی غزه را زیر انواع فشارهای نظامی و اقتصادی و حتی گرسنگی دادن وادار به خروج از غزه کند و سیاست توسعهطلبانه رژیم صهیونیست و نژادپرست اسرائیل را عملی سازد. این اوهام نژادپرستانه و اشغالگرانه البته تحقق نخواهد یافت. ادامه وحشیگریهای رژیم اسرائیل مدام شرایط را به زیان آن تغییر داده تا جایی که امروز عموم مردم جهان و حتی متحدان بینالمللی اسرائیل در مقابلش قرارگرفتهاند. بهرغم تمام جنایات و وحشیگریهای رژیم اسرائیل مسئله فلسطین تمامشدنی است. نیروی اشغالگر ناگزیر به خروج از غزه خواهد شد. امروز بیش از هر زمان دیگر آشکارشده است که راهحلی برای نزاع اسرائیلی- فلسطینی جز این نیست که رژیم اسرائیل به اشغالگری پایان دهد و کشور فلسطین در محدوده مرزهای قبل از جنگ ۱۹۶۷ اعراب و اسرائیل تشکیل شود.
متن کامل نشریه کار شماره ۱۱۲۱ در فرمت پی دی اف:
نظرات شما